Algemeen

Oldambt zoekt verkoeling bij het water

- advertentie -

Oldambt – Vandaag was een warme zomerse dag! De hoge temperaturen zorgden ervoor dat velen op zoek gingen naar verkoeling. Voor sommigen betekende dit een heerlijk ijsje, terwijl anderen de voorkeur gaven aan het op zoeken van water.

- advertentie -

Zwembad de Ringberg had een drukke dag met meer dan 800 badgasten die kwamen genieten van het verkoelende water. De bezoekers genoten van het koele water en de zon, wat zorgde voor een levendige en gezellige sfeer.

Foto: OldambtNu.nl

Ook op het Oldambtmeer was het een drukte van belang. Vele watersporters trokken naar het meer om te genieten van activiteiten zoals zeilen, surfen en kanoën. De stranden rondom het meer werden ook goed benut, waar mensen zich vermaakten met zonnebaden, zwemmen en picknicken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button