Gemeente

Echtpaar Buurmeijer – Boven viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdag vierden meneer (80) en mevrouw (77) Buurmeijer – Boven een bijzondere mijlpaal: hun 60-jarig huwelijksjubileum. Ter ere van deze gelegenheid kwam locoburgemeester Ger Klein het echtpaar persoonlijk feliciteren namens de gemeente.

- advertentie -

Het echtpaar ontmoette elkaar voor het eerst op 26 juni, 62 jaar geleden, bij het bruggetje “Kop af” in Nieuwolda. Tijdens een fietstocht met vier vrienden uit Scheemda, stuitte meneer Buurmeijer met Pinksteren bij het bruggetje op vier meisjes, waarvan er twee uit Vlieland kwamen.

Onder het genot van pinda’s begonnen de gesprekken en fietsten ze samen verder. Veertien dagen later ontmoetten ze elkaar opnieuw en sloeg de vonk over. Dit leidde niet alleen tot een liefdevolle relatie tussen meneer en mevrouw Buurmeijer, maar ook een ander stel uit de groep vond elkaar en is nog steeds samen.

In de afgelopen 60 jaar hebben meneer en mevrouw Buurmeijer een prachtige familie opgebouwd. Ze zijn de trotse ouders van drie kinderen, waarvan er twee verder weg wonen en één in Winschoten. Daarnaast genieten ze van hun zeven kleinkinderen en zes achterkleinkinderen, met twee achterkleinkinderen op komst.

Het echtpaar heeft 48 jaar in Winschoten gewoond en ze wonen sinds 3 jaar met veel plezier in Midwolda. Het diamanten huwelijk van meneer en mevrouw Buurmeijer – Boven is een ware viering van liefde, familie en herinneringen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button