Sport

Organisatie RUN voegt nieuw evenement toe: ‘The After RUN’

- advertentie -

Winschoten – De organisatie van de RUN heeft iets nieuws toegevoegd aan het programma op zaterdag 14 september: The After RUN.

- advertentie -

Dit evenement markeert de afsluiting van de 48e editie van de RUN. The After RUN is een individuele loop van 5 km, die van start gaat om 17.00 uur. Het vormt de afsluiting van een lange en sportieve dag op zaterdag 14 september.

De 5 kilomter loop wordt gehouden op de helft van het bestaande 10 km parcours. De inschrijving voor dit nieuwe onderdeel is nu geopend, met een limiet van 200 deelnemers. De minimumleeftijd voor deelname is 13 jaar op de dag van de race, 14 september 2024.

Informatie en inschrijving
Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven voor The After RUN. Gezien de populariteit van de RUN evenementen, wordt aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien er maar 200 plekken beschikbaar zijn.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, kun je terecht op de officiële website van de RUN Winschoten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button