Op stap

Fotoserie: Wereldberoemde DJ La Fuente zet Kloosterpop Festival volledig op z’n kop

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen vrijdagavond vond in Scheemda het jaarlijkse Kloosterpop Festival plaats. Stichting Feestcomité de Kloosterboertjes had een diverse en aantrekkelijke line-up samengesteld voor ieder wat wils.

- advertentie -

Vele festivalbezoekers wisten hun weg te vinden naar het evenemententerrein op het industriegebied tussen Scheemda en Westerlee. Het terrein bood plaats aan twee podia: één in een grote festivaltent en een buitenpodium. Gedurende de avond wisselden verschillende bands elkaar continu af, wat zorgde voor een dynamische en levendige sfeer.

Onder de artiesten die het podium betraden, waren Ladies Only, Mama Maffia, Jammah Tammah Groove Express, De Pompers, DareDevils, The One and Only’s, en DJ La Fuente. Elk van deze acts bracht zijn eigen unieke stijl en energie, waardoor er voor iedere muziekliefhebber iets te genieten viel.

Feestavond
Vanavond gaat het Kloosterpop Festival door met een spectaculaire Feestavond. De festivaltent opent haar deuren om 20.30 uur en er zijn nog tickets beschikbaar voor degenen die deze feestelijke ervaring niet willen missen. DJ Quintin trapt de avond af, waarna de band Millstreet on Stage de tent op zijn kop zal zetten.

En dat is nog niet alles! TikTok Tammo en Samantha Steenwijk zullen mooie optredens geven.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button