Sport

BATO Gymnasten sluiten het seizoen af met Groots Gymfeest en Clubkampioenschappen

- advertentie -

Oostwold – Zaterdag 29 juni werd in de Sporthal De Rietkraag in Oostwold het Bato Gymfeest gevierd. Zo’n 150 enthousiaste gymnasten kwamen in beweging.

- advertentie -

De ochtend werd begonnen met een super leuk openingsdansje samen met mascotte Loekie. Nadat iedereen lekker warm was, lieten de allerjongste leden een vrolijke oefening zien met de parachute. Vervolgens lieten de gymnasten hun kunsten zien op de verschillende toestelbanen en konden ze zich uitleven op onder andere de opblaasbare tumblingbaan, balk en mini-trampolines.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De recreatieve ritmische meisjes lieten meerdere oefeningen zien met onder andere bal en hoepel. De oudere leden van de damesgymfit groep lieten samen met enkele jongere gymnasten een leuk zomers dansje zien.

Tussendoor werden door de selectiegroepen Acro, Turnen en Ritmische Gymnastiek mooie demo’s gegeven. Het was een gezellige boel en de tribune zat bomvol met trotse ouders, grootouders en andere belangstellenden. De ochtend werd op een feestelijke manier afgesloten met een mega lange polonaise. Op de avond voor het Gymfeest werden de clubkampioenschappen Turnen en Ritmisch Gymnastiek gehouden. Er streden nu zo’n 60 selectieleden tegen elkaar.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: ingezonden

Uiteindelijk werd Fleur Sassen kampioen bij de afdeling turnen en Mette Blik mocht de beker voor de ritmische afdeling in ontvangst nemen. Bij jongste categorie ging de aanmoedigingsbeker Turnen naar Lieke Kranenborg en de aanmoedigingsbeker Ritmische Gymnastiek ging naar Veer Brouwer.

- advertentie - 

Mede dankzij de vrijwilligers werd het een groot succes en was het een gezellige en zeer mooie afsluiting van een sportief seizoen. Voor meer informatie over de gymnastiekvereniging BATO kunt u terecht op www.gv-bato.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button