Algemeen

Industrieel erfgoed De Toekomst decor voor GroBusiness Ondernemersfestival

- advertentie -

Scheemda – Het GroBusiness Ondernemersfestival keert terug op donderdag 11 juli en zal dit jaar opnieuw plaatsvinden op de unieke locatie De Toekomst in Scheemda. Dit industrieel erfgoed, voorheen een strokartonfabriek, biedt een prachtige setting voor een dag vol inspiratie, netwerken en ondernemerschap. De organisatie verwacht rond de 500 ondernemers te verwelkomen.

- advertentie -

Voor ondernemers, door ondernemers
Het GroBusiness Ondernemersfestival richt zich op ondernemers uit de provincie Groningen, van Stad tot Ommeland, in alle sectoren en in elke fase van hun bedrijfsontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar antwoorden, ondersteuning, inspiratie, of nieuwe contacten wilt leggen en je netwerk wilt uitbreiden, dit evenement biedt voor ieder wat wils. Het evenement is niet alleen voor, maar ook door ondernemers, wat betekent dat er veel ondernemers op het podium staan die hun ervaringen, oplossingen, pieken en dalen delen.

Programma hoogtepunten
Het programma bevat praktische workshops, inspirerende talks en verhalen van mede-ondernemers die nieuwe inzichten bieden. De dag zal onder leiding staan van dagvoorzitter Wilfred Genee, presentator bij BNR Nieuwsradio. Sprekers zijn onder andere gedeputeerde Henk Emmens, kwartiermaker economische agenda Jakob Klompien, expert betekeniseconomie Kees Klomp, ondernemer en oud-schaatsster Renate Groenewold, AI-expert Nick Moesker, succesondernemer Albert Keizer en Burgemeester van Groningen Koen Schuiling.

Bezoek het bruisende Festivalplein op het Ondernemersfestival
Het festivalplein zal bruisen van de activiteit met talloze oplossingen en toepassingen voor de vraagstukken waar ondernemers vandaag de dag mee te maken hebben. Het festivalplein biedt diverse bezienswaardigheden, waaronder Gelukkig ben je in Groningen, Impactzone, Next Destination, Steunpunt Bevingsgebied, Circus Circulair, Huiskamer van de Kwartiermaker, Get Some Energy, GroBusiness Coffeecorner en Proeftuin van Proeftuinen.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button