Incidenten

Politie start onderzoek naar vernieling Winschoten en verdachte situatie Heiligerlee

- advertentie -

Winschoten/ Heiligerlee – De politie is een onderzoek gestart naar twee incidenten. Het gaat om een verdachte situatie in Heiligerlee en een vernieling bij een kapsalon in de Langestraat in Winschoten.

- advertentie -

“Wij zijn vooral op zoek naar de auto die bij beide zaken is gebruikt, een grijze betrekkelijk kleine wagen. De auto heeft op de Provincaleweg in Heiligerlee gestaan en op De Venne, ter hoogte van de Moushörndrift, een van de steegjes naar de Langestraat.” laat de politie Oldambt weten op hun Facebookpagina.

Incidenten
Woensdagavond tegen negen uur liepen twee gemaskerde mannen naar een café aan de Provincaleweg in Heiligerlee. Ze renden weg toen ze zagen dat er iemand op het terras stond. “Beide personen vertrokken zeer waarschijnlijk in de eerder genoemde grijze auto.” aldus de poltitie.

“Vermoedelijk dezelfde wagen stopte enige tijd later op de stoep van De Venne bij het steegje in Winschoten. Een van de inzittenden stapte uit, heeft vermoedelijk gewacht totdat er niemand meer in de Langestraat in de buurt was en sloeg daarna in die winkelstraat de ruiten in van een kapsalon. Dezelfde kapperszaak was een jaar terug doelwit van een aanslag met een explosief. Of de zaken met elkaar te maken hebben weten we nog niet.” schrijft de politie.

(lees verder onder de foto)

Foto: Noordernieuws

Getuigen gezocht
“In de tijd dat de auto op de stoep bij de steeg stond geparkeerd is een aantal mensen langs de wagen gelopen. Wij komen erg graag in contact met deze mensen. Hetzelfde geldt uiteraard voor degenen die in Heiligerlee iets hebben gezien of gehoord. Mocht u los hiervan mogelijk iets weten wat van belang kan zijn horen we ook graag van u.” is de oproep van de politie Oldambt.

- advertentie -

U kunt ons bereiken via 0900-8844 (Bureau Winschoten) of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ons ook een mail sturen via het meldformulier op de website van de politie.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button