Economie

Paviljoen Flonk aan Oldambtmeer scoort wederom hoog Terras Top 100

- advertentie -

Finsterwolde – Paviljoen Flonk in Finsterwolde is de hoogste notering uit de provincie Groningen. Het restaurant aan het rand van het Oldambtmeer is op de 27de plaats geëindigd in de Terras Top 100.  De lijst is een initiatief van horecavakblad Misset Horeca.

- advertentie -

Wel zit er een kleine kanttekening, erkent eigenaar Erik Nap: “Hoewel we wel weer op nummer 1 staan in Groningen, net als vorig jaar, zijn we landelijk gezien 10 plaatsen naar achteren geschoven. Dit heeft ook wel een logische verklaring: er deden dit jaar veel meer horecagelegenheden mee. Het vakblad heeft dit jaar 380 bedrijven bezocht, en het blijft dan toch een mooie erkenning dat we in de top 100 staan en op plek 1 in Groningen!”

“We zijn druk bezig met nieuwe plannen voor een nog aantrekkelijker terras. Zo denken we bijvoorbeeld aan meer aankleding in de vorm van prachtige planten,” zegt Nap. “Ik ben trots op het team; zij werken elke dag hard om de gast tot dienst te zijn.”

Het vakblad kwam met het onderstaande rapport:
– Aan het Oldambtmeer ligt het bijzondere terras van Paviljoen Flonk, met uitzicht op het ‘nieuwe dorp’ Blauwestad en plezierboten. Het terras heeft zitjes onder grote parasols en comfortabele ligstoelen in het gras. Het moderne interieur en de schone toiletten dragen bij aan een aangename sfeer.

– Bezoekers worden snel en vriendelijk verwelkomd door een attente gastheer die efficiënt de drankbestellingen opneemt en de lunchkaart aanbiedt. De medewerkers zijn herkenbaar aan hun geblokte grijze shirts, zwarte broeken en sneakers, met het logo van Flonk op hun schorten. Leuke details!

– Ondanks de drukte worden de bestelde gerechten sneller dan verwacht geserveerd, vaak met een vrolijke kwinkslag. Het lunchgerecht, waaronder mosterdsoep met zalmsnippers en zachtgegaarde procureur op vers landbrood, is bijzonder smakelijk.

- advertentie -

– Hoewel het terras constant vol is, zorgt de bediening ervoor dat tafels snel worden afgeruimd en nieuwe gasten worden bediend. Afrekenen kan direct aan tafel, met snelle en vriendelijke service. Paviljoen Flonk maakt een fijne indruk en is tevens provinciewinnaar.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button