Op stap

Vanavond: Tweede avond Zomerfestival Winschoten + EK (Nederland-Turkije)

- advertentie -

WinschotenDit weekend vindt het Zomerfestival Winschoten plaats. Gisteren was de aftrap met de jaarlijkse Nacht van Winschoten. Vanavond is avond twee met meerdere optredens van Wesley Bronkhorst, de band Alloway, U2-look-a-like Bono, de Party Animals en DJTom-s.

- advertentie -

Het festival gaat desondanks het Europees Kampioenschap gewoon door met zijn originele line-up, en bezoekers kunnen genieten van optredens van artiesten zoals Wesley Bronkhorst, de band Alloway, U2-look-a-like Bono, de Party Animals en DJTom-s. Het evenement begint om 20.00 uur, wat voldoende tijd biedt om de sfeer op te bouwen voordat de wedstrijd om 21.00 uur begint.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl (archief) | Het WK op het Marktplein in 2014

De optredens op het Marktplein duren tot 02.00 uur. Daarnaast zal om 21.00 uur ook de wedstrijd Nederland-Turkije worden uitgezonden op een groot scherm. “Het belooft een fantastische avond te worden, zowel voor voetbalfans als voor muziekliefhebbers,” aldus de organisatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button