Op stap

Gezellige Nacht van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van vrijdag op zaterdag vond de 41ste editie van de Nacht van Winschoten plaats. Wat ooit begon met een groots opgezette markt, is door de jaren heen langzaam veranderd tot een avond vol muziek en vermaak voor jong en oud. Ondanks de veranderingen in opzet blijft de organisatie er alles aan doen om het evenement aantrekkelijk te maken voor iedereen.

- advertentie -

Sinds vorig jaar maakt de Nacht van Winschoten geen gebruik meer van de welbekende markt, mede door een terugloop in het aantal marktlui. In plaats daarvan richt het evenement zich nu meer op entertainment en muziek, en is het onderdeel geworden van het bredere Zomerfestival Winschoten.

Het centrum van Winschoten was het toneel voor diverse activiteiten, waarbij vooral het Marktplein uitblonk als de plek om te zijn. Het plein stroomde vol met bezoekers die kwamen genieten van optredens van bekende artiesten zoals Frans Duijts, De Pompers en Fantix. Hun muzikale optredens zorgden voor een feestelijke sfeer en lieten het publiek dansen en zingen. Ook in de omliggende horecagelegenheden was het tot de late uurtjes gezellig.

De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagde avond, waarbij de variatie in muziekstijlen en de centrale locatie van de activiteiten ervoor zorgden dat er voor ieder wat wils was.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button