Sport

Feestelijke sfeer tijdens Nederland-Turkije op het Marktplein Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het Marktplein in Winschoten explodeerde zaterdagavond in een uitbarsting van vreugde na het laatste fluitsignaal van de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Turkije. Met een spectaculaire overwinning op Turkije en het bereiken van de halve finale van het EK voetbal, bereikte de feestvreugde op het Zomerfestival Winschoten zijn hoogtepunt.

- advertentie -

De organisatie van het Zomerfestival had in overleg met de gemeente een groot scherm op het Marktplein geplaatst, waardoor honderden voetbalfans de wedstrijd gezamenlijk konden volgen. Ondanks dat het programma van artiesten iets werd aangepast om de wedstrijd in te lassen, deed dit geen afbreuk aan de feestelijke sfeer.

(lees verder onder de foto)

Foto: Paul Mellens/ OldambtNu.nl

Spannende wedstrijd
Tijdens spannende momenten van de wedstrijd heerste er een bijna tastbare spanning en was het muisstil op het Marktplein. Toen het laatste fluitsignaal klonk, barstte de menigte uit in gejuich. Mensen vlogen elkaar in de armen, dansten en zongen, terwijl de band Alloway onmiddellijk feestelijke nummers begon te spelen.

De festiviteiten op het Marktplein gingen na de wedstrijd onverminderd door. De feestgangers, gesterkt door de overwinning, genoten van de tweede avond van het Zomerfestival met een extra dosis enthousiasme en vreugde.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button