Algemeen

Coronavirus officieel geconstateerd in de gemeente Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Burgemeester Cora-Yfke Sikkema heeft vrijdagmiddag, door een bericht op haar Facebookpagina, bekend gemaakt dat ook in de gemeente Oldambt momenteel een persoon positief getest is met het coronavirus.

- advertentie -

“Vanmiddag kreeg ik “het” telefoontje van de GGD: de eerste officiële coronapatiënt in Oldambt. Officieus niet de eerste, er zijn meer inwoners die de verschijnselen hebben, maar niet zijn getest.” aldus Sikkema.

Beterschap
Cora-Yfke: “Ik wens jullie allen heel veel beterschap, hoop dat de klachten “mild” zijn en het herstel voorspoedig. Voor de dierbaren om jullie heen, ook veel sterkte. Het komt dichterbij en dat is best spannend.”

Volgens Sikkema hebben we elkaar daar echt bij nodig. “Nu en de komende tijd blijft gelden: alleen samen krijgen we Corona onder controle!”

Identiteit
Volgens een woordvoerster van de gemeente Oldambt is de identiteit van de patiënt niet bekend. “Wij krijgen, als we informatie krijgen, die volledig geanonimiseerd. Naam, leeftijd en woonplaats worden niet gedeeld door de GGD.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button