Bekijk hier de livestream

Zet de livestream op je eigen TV!

De Livestream van Het Tafelhuis is alleen via het internet te volgen. Je kan de stream delen met je smart televisie. Dit doe je als volgt:

  • Verbindt met het Wi-Fi netwerk in huis;
  • Klik op de ‘playbutton’ van de video;
  • De Livestream opent, klik op het ‘streamingstekentje’
    Android:                 iOS: 
                    
  • Vervolgens maak je verbinding met je TV en speel je de livestream af.

Geld voor het goede doel!

In december slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van ganser harte met deze editie van Het Tafelhuis.

Wat is Het Tafelhuis?

Het Tafelhuis is hét Oost-Groninger radio-event van het jaar. Het Tafelhuis vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Serviceclub Ronde Tafel 41 organiseert deze lustrumeditie samen met OldambtNu.nl om geld in te zamelen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

Het Tafelhuis is een lang weekend waarbij DJ’s uit de regio 72 uur achtereen in een glazen studio verblijven en daar 24 uur per dag radio maken.

Doneer jij ook?!

Dit kan eenvoudig via de website van Het Tafelhuis, je kan zelfs een verzoeknummer aanvragen of een boodschap achterlaten. Klik hier.

Voedselbank Oldambt verzorgt voedselpakketten die bestemd zijn voor huishoudens in de gemeenten Oldambt en Pekela. Dit betreft huishoudens die door omstandigheden op of onder het bestaansminimum leven.

Gert Luttje, Janet van Weeren, Patrick van Campenhout en Richard Pathuis
Meer van hun weten? Kijk op www.tafelhuis2022.nl

Laatste nieuws

Back to top button