AlgemeenGemeenteKort nieuws

Stremming Oldambtplein en omliggende wegen te Winschoten

- advertentie -

Het Oldambtplein en het aansluitende gedeelte van de wegen, Mr. D.U. Stikkerlaan, Zeeheldenstraat, Nassaustraat en de Venne te Winschoten, worden van woensdag 17 september 07.00 uur tot vrijdag 26 september 18.00 uur afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

- advertentie -


Voor het verkeer naar de noordzijde van het centrum en het ziekenhuis wordt een omleidingsroute ingesteld. Op werkdagen en in het weekend worden door de aannemer tijdens kantooruren verkeersregelaars ingezet om het verkeer te reguleren. Het ziekenhuis is vanaf de oostzijde Mr. D.U. Stikkerlaan bereikbaar en op de snelweg A7 wordt een verwijzing geplaatst naar afrit 47. Deze afsluiting is noodzakelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de laatste asfalteringswerkzaamheden op en rond het Oldambtplein.

Op de website van de gemeente Oldambt (www.gemeente-oldambt.nl/in-oldambt-nieuw/herinrichting-oldambtplein-en-noordelijk-centrumgebied_48206/) is nadere informatie te vinden waaronder een globale planning van het werk en de tekening met daarop de omleidingsroute.

Voor vragen over de bereikbaarheid of het werk verzoeken wij u te bellen met de uitvoerder Frans Rendering, 06-46025540 of toezichthouder Freddie Meulman, 06-52522953

 

Persbericht Gemeente Oldambt 

- advertentie -

Foto: Gemeente Oldambt

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button