Algemeen

Brandweer Oldambt verwelkomt Raads- en Commissieleden

- advertentie -

Winschoten – Vanochtend verwelkomde brandweer Oldambt de Raads- en de Commissieleden van Gemeente Oldambt. Vooraf gaand kregen ze uitleg over de nieuwe VeiligheidRegio (VR) van Groningen.

- advertentie -

Meerdere ploegen van gemeente Oldambt waren aanwezig om hen uitleg te geven over het materiaal van de brandweer. Zoals brandweer Scheemda die een hulpverlening onderdeel uitvoerde, alleen ging de brandweer niet de persoon bevrijden, maar de Commissie of de Raadsleden.

De brandweer van Bad Nieuweschans en Finsterwolde liet zien hoe hun mensen van de oppervlakte redden en hoe ze met de gevaarlijke stoffen omgaan. Uiteraard was er ook de mogelijkheid om op en neer te gaan met de hoogwerker.

 

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button