AlgemeenKort nieuws

Burgemeester doet tegenprestatie voor goed doel

- advertentie -

Winschoten – Pieter Smit, burgemeester van het Oldambt heeft zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur in de Jumbo te Winschoten rollade uitgedeeld aan de consumenten. Dit als tegenprestatie voor het goed doel Wauw050. waar meneer Smit zich uiterst voor inzet.

- advertentie -

Elke klant die aan 30,- had uitbesteed kreeg een gratis rollade. Hiervan gaat ook een opbrengst naar Wauw050, dit doel verzameld geld voor een het nieuwe brandwonden centrum in het Martini ziekenhuis. De 4Mijl van Groningen heeft met name aandacht gebracht voor dit goed doel. Ook gaat er namelijk de opbrengst van de 4Mijl naar Wauw050. Met de opbrenst is Wauw050 van plan om een nieuw verbandwisselkamer te maken voor kinderen. Ook kunt u kunt doneren, klik hier voor uw donatie.

 

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button