AlgemeenKort nieuws

3 deelnemers castingdag Elite Model Look Winschoten door naar finale!

- advertentie -

Winschoten – Zondag 5 oktober was het erop of eronder voor tientallen meiden en jongens die ervan dromen om in de voetsporen te treden van topmodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Constance Jablonski. Allen werden ontdekt door de grootste en meest prestigieuze internationale modellencompetitie ter wereld: de Elite Model Look. De Nederlandse halve finale vond zondag 5 oktober plaats in de salon van Rob Peetoom Hair + Make-up aan de Elandsgracht in Amsterdam.

- advertentie -

Ronn Mulder uit Finsterwolde, Linairo Oomen uit Groningen en Tom de Nijs uit Eelderwolde deden mee aan de castingdag in Winschoten en wisten één van de finaleplekken te bemachtigen. Uit duizenden deelnemers zijn zij geselecteerd om woensdag 15 oktober as. in de prachtige Amsterdamse Beurs van Berlage te strijden om de felbegeerde titel. Tijdens een intensieve Elite Model Look bootcamp in Spa Sport Hotel ZUIVER werden zij deze week optimaal klaargestoomd voor de Nationale finale.

De perfectie combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid…

Ronn, Linairo en Tom strijden samen met 7 andere finalisten om een contract bij Elite Model Management Amsterdam en een plek in de grandioze World Finale op 2 december in Shenzhen, China. Hier zullen talenten uit de hele wereld strijden om de titel, Elite Model Look 2014 en wereldwijde bekendheid. Daarnaast strijden de meiden om een 2-jarig contract voor minimaal €150.000 en de jongens om een 2-jarig contract voor minimaal €50.000 bij het Elite Model Agency Worldwide.

Tijdens de finale stralen Ronn, Linairo en Tom in de creaties van onder andere Oger, VLVT (Philipp Plein, Pinko, Pierre Balmain, M Missoni), McGregor, TechnoMarine, Omoda, Bjorn Borg, Circle of Trust en Sama Eyewear, onder leiding van uberstylist Danie Bles. De avond wordt gepresenteerd door model en presentatrice Marvy Rieder, DJ Eno-C zorgt voor live muzikale begeleiding en een spetterend muzikaal optreden.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button