AlgemeenCultuurOp stap

Zestiende editie DoeDagen gisteren van Start

- advertentie -

Winschoten – Gisteren zijn de DoeDagen weer begonnen. Dit jaar is de 16e editie van dit evenement wat georganiseerd word door IKEP (Interkerkelijk Evangelisatie Platform) Met het  thema ‘Kids at Work’

- advertentie -

Ook dit jaar is er weer een leuk podiumprogramma met onder andere toneelspelers, clowns en een band. Veel activiteiten zijn het zelfde gebleven, zoals pannenkoeken bakken, slopen, hout timmeren en een bloemstukje maken. Maar deze dagen zijn er ook  nieuwe activiteiten bij, op woensdag is Huis voor de Sport aanwezig en op donderdag kun je je vermaken op een opblaasbare attractie.

[divider]

De Doe Dagen, die plaatsvinden van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 oktober van 13.30 tot 16.30 uur, zijn bestemd voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool. De locatie is op het terrein achter de Formido aan de papierbaan in Winschoten. De entree kost 2,50 euro per middag. Je kunt alvast een  entree-polsbandjes in de voorverkoop kopen bij Top1Toys Jager, Mecca, Bruna en Amareva, alle in Winschoten, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van de tent tijdens de Doe Dagen. Kijk voor meer informatie over de Doe Dagen op www.Ikep.nl

Foto’s: Joost Edzes Koerts/OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button