Algemeen

Auto door brand volledig verwoest

- advertentie -

Blauwestad – De brandweer van Finsterwolde werd maandag morgen rond 10 uur opgeroepen voor een autobrand aan de Hoofdstraat in Blauwestad.

- advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse was stond de auto al volledig in de brand. Met een straal hoge druk kreeg de brandweer het vuur snel onder controle en heeft de auto afgeblust met schuim. Door de enorme vuurzee is een lek ontstaan in de benzine tank en dit brandde aan de onderkant van de auto. De brandweer heeft de auto op zijn kant getrokken en het vuur afgeblust met schuim. Berger Fruitema heeft de verwoeste auto afgesleept. De manschappen van Finsterwolde gingen het wegdek schoonmaken en konden daarna terug keren naar de kazerne.

Foto’s : Jeffrey Bos / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button