AlgemeenKort nieuws

Nieuwe kapsalon in Winschoten !!

- advertentie -

Winschoten –Op zaterdag 1 november houdt hair en relax een open huis van 13:00 – 18:00 op de beverhof 6 in Winschoten, Waarna wij op maandag 3 november onze deuren openen om uw haren te verwennen. Hair and relax is een kleine kapsalon waarbij alle aandacht naar u gaat.

- advertentie -

Bij ons treft u geen volle wachtruimte en een drukke salon aan. We werken op afspraak zodat we u gelijk kunnen helpen. Elke maand hebben wij een nieuwe actie houd hier voor onze website en facebook pagina in de gaten. De actie voor de maand november is 10% korting op een knipbehandeling. Knippen, wassen, verven, permanenten en stylen behoren uiteraard tot onze behandelingen, maar dan wel met een persoonlijke touch. Met zorg en aandacht word uw haar behandeld. Een behandeling zorgt zo voor een rust en relax moment.

Mocht u vragen hebben of wilt u alvast een afspraak maken dat kan via
0597-856473

Tot snel,
Leonie Seidel.

www.hairandrelax.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button