AlgemeenOp stap

Mysterie van de Winschoter Courant is opgelost

- advertentie -

Winschoten – Gisteravond was er een Halloween spektakel in de binnenstad van Winschoten. Er gebeurde namelijk vreemde dingen bij de Winschoter Courant. Er waren twee medewerkers verdwenen… Vervolgens is er een groot onderzoek gestart naar de mogelijke oorzaak. De directeur van de krant maakte zich grote zorgen en vroeg iedereen mee te denken en verdachte zaken te melden.

- advertentie -

99 Kinderen deden mee aan dit onderzoek, een goed in elkaar gezet project van Jongerencentrum ’t Spoor en productiehuis de Jonge Westermannen. Met veel lichtshow en geluiden werd het een spel waar je helemaal inzat. In totaal deden er 33 vrijwilligers mee die vol enthousiasme in het spel zaten

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button