AlgemeenIncidenten

Focus verkeerscontroles op inbrekers

- advertentie -

Winschoten – De politie controleerde dinsdag bij Winschoten, Blijham, Bellingwolde en Stadskanaal het verkeer met behulp van het zogenoemde ANPR.

- advertentie -

De controles richtten zich in eerste instantie op personen die zich in bepaalde gebieden verplaatsen en in verband kunnen worden gebracht met woninginbraken. Daarbij worden door het ANPR-systeem de kentekens van auto’s gescand. Dat leverde een aantal verdachte personen op die vervolgens werden gecontroleerd. Daarnaast werd voor zo’n 1500 euro aan achterstallige boetes binnengehaald. Een vijftiental automobilisten liep een bekeuring op voor diverse verkeersovertredingen. Er werd onder andere een verbaal geschreven voor het niet-handsfree bellen, defecte verlichting, rijden zonder rijbewijs en het niet dragen van de gordel. Een automobilist uit Polen werd betrapt met valse kentekenplaten. Hij kon een boete van ruim 700 euro betalen.

Politie Persbericht

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button