AlgemeenGemeente

Gratis parkeren geen gevaar voor Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  De gemeente Oldambt is teleurgesteld over de ontwikkelingen bij winkeliersvereniging Handel en Nijverheid in Winschoten. Donderdagavond stapte de  het bestuur van de winkeliers vereniging nog op omdat zij zich niet voldoende gesteund voelden door de leden. 

- advertentie -

Wethouder Laura Broekhuizen is erg teleurgesteld dat het allemaal zo gelopen is. Samen met de winkeliersvereniging waren we hard aan het werken aan een goede ontwikkeling van de binnenstad zoals koopzondagen en het afschaffen van betaald parkeren. De wethouder is niet bang dat de besluiten die al genomen zijn niet meer doorgaan. Vanaf 1 januari kunnen de winkeliers gewoon gratis parkeren in de binnenstad van Winschoten.

Foto: Henk Marks

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button