AlgemeenOp stapSport

Organisatie WK 100 KM 2015 in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagmorgen tijdens de IAU meeting in Doha (Qatar) is besloten dat aan Winschoten in 2015 het Wereldkampioenschap 100 km is toegewezen.

- advertentie -

Wij zijn als organisatie van de RUN trots dat we het WK weer mogen organiseren, een mooie opsteker, want vanaf nu gaan alle commissies onder aanvoering van bestuur, de race director en de eventmanager volop bezig met de organisatie van het wereldkampioenschap. Natuurlijk zullen de overige onderdelen: de 50 km, de estafette 10×10 km, de Lutje RUN en de wandeltocht ook de aandacht krijgen die ze verdienen.

De eerste reacties van de landen die bij het WK 100 km in Doha aanwezig zijn, zijn zeer positief. Velen komen met plezier weer naar Winschoten, daarmee aangevend dat de STUW en de RUN een goede naam hebben en garant staan voor een mooi weekend en een goede wedstrijd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button