AlgemeenCultuur

Politie laat actievoerders Basta! weer vrij

- advertentie -

Winschoten – De actievoerders van Basta! Zijn zojuist vrijgesteld door de officier van Justitie dit laat de politie aan ons weten. Ook de in beslag genomen ‘Noodklok’ heeft de politie teruggegeven aan de demonstranten. Wel heeft de politie een proces-verbaal voor hun opgemaakt.

- advertentie -

De politie pakte zaterdag vijf actievoerders op omdat ze op het verkeerde plein demonstreerden. Ze voerden actie op het Oldambtplein in Winschoten, terwijl ze van de burgemeester Pieter Smit van het Oldambt naar het Marktplein moesten. Onder hen was ook Engel Modderman, fractievoorzitter van de Verenigde Communistische Partij in Oldambt.

Zie hier het vorig bericht.

Foto’s: Joost Edzes Koerts/ OldamtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button