AlgemeenIncidenten

Klaarstaan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft.

- advertentie -
Scheemda – Klaarstaan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als vrijwilliger voor staat! Ze mogen 24/7 een beroep doen op jou en de andere collega´s in de ploeg. Kom jij één van de teams in het cluster Oldambt versterken?

De posten Bad Nieuweschans, -Finsterwolde, -Scheemda en Winschoten zijn op zoek naar nuchtere en praktische collega´s die onderdeel willen uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Imko Mooij: 088-1625052

- advertentie -

6 december a.s. is de blusgroep van de post Scheemda aanwezig van 10.00 tot 16.00 op het Vredenhovenplein in Scheemda naast de Jumbo (Oude C1000). Hier worden demonstraties gegeven en is meer informatie beschikbaar. Of kijk op www.brandweergroningen.nl/vrijwilliger

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button