Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Handel en Nijverheid Winschoten heeft nieuw bestuur

- advertentie -

Winschoten – Winkeliers vereniging Handel en Nijverheid in Winschoten heeft een nieuw bestuur. De vereniging zat sinds 19 november jl. zonder bestuur. Het oude bestuur stapte op nadat ze vonden dat er te weinig draagvlak was onder de leden. Woensdag avond 10 december werd er tijdens een extra ledenvergadering nieuwe leden gekozen.

- advertentie -

De zogenoemde kwartiermakers bestaan uit Wim Heijers, Mirian Heidekamp, Martin Schipper en Jan van der Weele , en voorzitter Peter Schulingkamp. Omdat er weinig winkeliers zich beschikbaar stelden voor het bestuur werd er unaniem gestemd op de kwartiermakers. Daardoor heeft het winkeliers vereniging dat kort zonder bestuur zat weer een nieuw bestuur.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button