AlgemeenIncidentenKort nieuws

Winschoter aangehouden voor bedreiging

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft woensdagmiddag op de Dwingelooweg in Winschoten een 28-jarige man uit Winschoten aangehouden voor bedreiging. De man wordt ervan verdacht dat hij een 38-jarige chauffeur van een lijnbus heeft bedreigd.

- advertentie -

De buschauffeur en de Winschoter kwamen tegenover elkaar te staan op een weggedeelte waar slechts één voertuig kon passeren. Volgens de chauffeur liep de verdachte uit zijn auto. Hij moest van hem met zijn bus achteruit rijden. Toen de chauffeur dit weigerde, bedreigde de Winschoter hem door met zijn hand dreigende bewegingen te maken.

Lezing

De lezing van de chauffeur werd bevestigd door een getuige. De buschauffeur deed direct aangifte van de bedreiging. De vrouw van de 28-jarige, die ook in de auto zat, gedroeg zich tijdens het incident ook agressief door te schreeuwen en diverse dreigementen te uiten. Omdat zij kinderen bij zich had, werd de 25-jarige vrouw niet ingerekend.

Ophef

Op het politiebureau maakte de vrouw even later weer ophef. Zij verliet uiteindelijk het politiebureau toen een agent dat van haar had geëist. De verdachte mocht na het afleggen van een verklaring huiswaarts. Hij ontkent de chauffeur te hebben bedreigd. De politie maakt proces-verbaal op.

 

Politie persbericht

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button