AlgemeenGemeenteRegionaal nieuwsSport

Miss Oldambt en Burgervader reiken ‘Oldambt Prijs’ uit

- advertentie -

Zuidbroek – In de Europa Hal bij Van der Valk te Zuidbroek zijn al 2 week de IICH competities bezig, dit staat voor Internationaal Indoor Concours Hippique. Onder andere de gemeente Oldambt heeft dit evenement gesponsord. De winnende prijzen worden naar de sponsoren vernoemd.

- advertentie -

Vrijdagavond konden de ruiters strijden om de ‘Oldambt Prijs’. Een zware strijd tussen enkele goeie ruiters met hun betrouwbare vriend, echter won Danny Willems met z’n paard Daylinde dit ook nog eens met een prima score. Pieter Smit, burgervader van het Oldambt en Miss Oldambt hadden de eer gekregen om de prijs uit te reiken. Tweede in deze competitie werd Sylvana Wezeman met Dollards Doolittle en derde Pia Brinkman met Duveltje B.

Foto’s: Miss Oldambt-organisatie

 

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button