AlgemeenGemeente

Oldambt neemt nieuwe raadzaal in gebruik

- advertentie -

Winschoten –  De nieuwe raadzaal van de gemeente Oldambt wordt voorafgaand aan de raadsvergadering op 19 januari om 19.30 uur op een passende wijze in gebruik genomen. De Commissaris van de Koning zal de nieuwe naam voor de raadzaal onthullen. 

- advertentie -

 Loods 2 van de Tramwerkplaats in Winschoten is de afgelopen periode aangepast en geschikt gemaakt als vaste vergaderplek voor alle raads- en commissievergaderingen van de gemeente Oldambt.

Vergaderingen nu ook met beeld uitgezonden

In het vervolg zijn de raads- en commissievergaderingen live met beeld te volgen via de website van de gemeente. Tot nu werd er enkel gewerkt met een geluidsverslag.
De webcast zorgt er voor dat de vergaderingen nu op elke, willekeurige plek op de wereld via de website van de gemeente te volgen zijn met beeld en geluid, live of achteraf .

Nieuwe naam voor Loods 2

De Commissaris van de Koning zal tijdens de feestelijke opening de nieuwe naam voor de raadzaal onthullen. Met de nieuwe naam is geprobeerd om een verbinding te maken tussen de historie van het pand en de plek en het nieuwe gebruik daarvan als raadzaal voor de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Gemeente Persbericht

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button