Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Grote brand legt loods in de as in Nieuwe Pekela

- advertentie -

(Regio) Nieuwe Pekela – Een grote brand heeft vanmorgen een loods en meerdere garageboxen in de as gelegd bij grondverzetbedrijf  J.Kuiper in Nieuwe Pekela. Rond 09.20 uur werd de brandweer van Nieuwe Pekela gealarmeerd, al snel bleek dat het een flinke brand betrof en werd ook het korps van Oude Pekela opgeroepen. Later gevolgd door de hoogwerker van Veendam.

- advertentie -

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een medewerker van het bedrijf heeft nog geprobeerd de brand te blussen, helaas is dat niet gelukt en liep hij hierbij bovendien verwondingen op. Deze persoon is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De brand die snel om zich heen greep, ging met flinke zwarte rookwolken gepaard. Door de hevige rook hebben de hulpverleningsdiensten besloten om een NL Alert uit te laten gaan.

 

Foto’s : Michael Huising

Voor meer Foto’s : Klikt u hier. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button