AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Brandweer Winschoten reist af naar melding in Sappemeer

- advertentie -

Sappemeer – De brandweer van Winschoten heeft vanavond rond half 8 een rond rit gemaakt voor een melding van een ‘verkeersongeval auto-boom’ aan de Rijksweg te Winschoten. De brandweer is hierop gaan rijden over de Oude Rijksweg, echter troffen ze op deze locatie niks aan.

- advertentie -

Op de Oude Rijksweg in Scheemda kregen ze via de meldkamer de melding dat het ongeval betrof in Sappemeer. De centralist had een verkeerde locatie doorgekregen. Echter heeft de centralist besloten om niet de brandweer van Hoogezand te alarmeren maar de spuitgasten van korps Winschoten door te laten rijden naar Sappemeer. Bij aankomst van de brandweer Winschoten in Sappemeer bleek het mee te vallen. De personen waren al uit het voertuig, en in de ambulance gecontroleerd. Na kort overleg kon de brandweer van Winschoten weer afreizen richting de kazerne.

Foto’s: Marcel Klip/ 112Hoogezand.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button