AlgemeenSport

Inschrijving Open NK Beachsoccer nog steeds in volle gang

- advertentie -

Blauwestad – Het gaat goed met de inschrijvingen voor het Open Nederlands Kampioenschap Beachsoccer in de Blauwestad. Zo langzamerhand warmen steeds meer teams zich op om in het weekend van 20 en 21 juni in hun categorie een gooi te doen naar het Nederlands kampioenschap.

- advertentie -

Dit jaar zullen voor het eerst ook B-junioren de strijd om de felbegeerde kampioensschaal aangaan. Het enthousiasme uit het veld is voor deze nieuwe categorie boven verwachting groot.m Met de komst van de B-junioren is het aantal categorieën op 5 uitgekomen. Dat zijn de volgende: Heren Senioren, Dames Senioren, G-voetbal, D-pupillen en nu nieuw de B-junioren.

Op zaterdag 20 juni is het aan de Heren, de Dames en de G-voetballers op het strand in Midwolda. Zondag 21 juni zijn het de D-pupillen en B-junioren die hun deel van hat kampioenschap voor hun rekening nemen.

Heb jij nog nooit meegedaan aan het kampioenschap? Dan kan dat alsnog. Als het maar onder de vlag is van de vereniging waarbij je speelt. Met 4 veldspelers en een doelman kun je al meedoen. Het is aan te raden om wel reserves mee te nemen. Voetballen in het strand vraagt conditioneel wel wat van je.

Informatie over het kampioenschap vind je op onze website www.beachsoccerblauwestad.nl Daar staan ook de deelnemende teams op die zich tot en met vandaag hebben ingeschreven. Inschrijven voor de NK kan door op de website het inschrijfformulier in te vullen en te versturen.

Heb je nog een vraag dan kun je die mailen naar info@beachsoccerblauwestad.nl

Neem voor het laatste nieuws ook kijkje op de Facebook pagina, te vinden onder Beachsoccer Blauwestad. Als je de pagina liked dan wordt je automatisch geïnformeerd over de actualiteit. Of volg hen op Twitter: BeachSoccerBlauwestd.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button