AlgemeenGemeente

Tellers gezocht voor de verkiezingen

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 18 maart 2015 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen plaats. De gemeente is druk bezig met het organiseren van alle zaken rondom deze gezamenlijke verkiezingen. Eén van de zaken is de bezetting van de stembureaus.

- advertentie -

Wanneer de stembureaus sluiten om 21.00 uur begint het tellen van de stemmen door de zittende leden van de bureaus aangevuld met tellers. Voor het tellen van de stemmen hebben we nog veel mensen nodig. De gemeente heeft 25 stembureaus verdeeld over 12 gemeentedelen.
Als teller moet men tenminste 18 jaar of ouder zijn. Men moet evenals zittende stembureauleden een verplichte instructiebijeenkomst volgen. De gemeente stelt deze instructiebijeenkomst beschikbaar.

Stembureauleden en tellers krijgen een financiële vergoeding van € 6,00 per uur.

Heeft u belangstelling om als teller of eventueel als stembureaulid zitting te nemen, neemt u dan telefonisch contact op met bureau verkiezingen (0597) 48 20 00 of via verkiezingen@gemeente-oldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button