AlgemeenIncidenten

Vijftal aangehouden na mishandeling Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier mannen uit Winschoten (18-53 jaar) en een 18-jarige vrouw uit Blijham aangehouden op verdenking van mishandeling.

- advertentie -

Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Winschoten, zag het vijftal rondhangen bij de auto van zijn buurman. Toen hij de mannen en de vrouw daarop aansprak ontstond er een woordenwisseling. Daarbij werd het slachtoffer in zijn gezicht geslagen. Hij liep hierdoor een bloedende wond bij zijn oog op. Ook daarna moest hij meerdere schoppen incasseren. De gealarmeerde politie kon het vijftal aanhouden. Ze zijn ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button