AlgemeenSport

Goud voor Bato turnsters Winschoten tijdens voorwedstrijd in Bellingwolde

- advertentie -

Bellingwolde – Zaterdag 14 maart werd de eerste voorwedstrijd Turnen voor de 4e en 5e divisie gehouden in Bellingwolde. Uit heel de provincie streden ruim 150 turnsters tegen elkaar.

- advertentie -

Bij de meisjes Pupillen 2 deden de Bato-turnsters uit Winschoten het zeer goed. De 10 jarige Eva Sliekers wist een zeer goede wedstrijd te turnen. Vooral op brug-ongelijk en vloer blonk ze uit. In een groot deelnemersveld wist ze de gouden  medaille te pakken. Hilde Dieterman pakte in dit niveau het brons.

Bij de Jeugd 1 meisjes werd het een spannende strijd. Bato-turnster Cecile Korte behaalde na een stabiele wedstrijd een zeer verdiende eerste plaats. Haar clubgenootje Guusje Jansen zat haar op de hielen en met 0.3 verschil werd zij tweede. Sylvia Schuiling turnt bij de Jeugd 2 meisjes en liet vier keurige oefeningen zien. Ze behaalde een totaalscore van 43.400 en behaalde het goud. Bij de Senioren behaalde Rianne Pluim uit Drieborg, mede door een superieure vloeroefening, een overtuigende eerste plaats.

De volgende wedstrijd staat gepland op 18 april aanstaande en daarna zal bekend worden gemaakt wie zich hebben geplaatst voor de provinciale kampioenschappen.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button