Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Studenten Campus Winschoten maken collage over ondernemer van de toekomst

- advertentie -

Winschoten – Studenten van Zakelijk werken en Mediavormgeving van Campus Winschoten werken op dit moment aan collages over de ondernemer van de toekomst. Deze opdracht hebben ze gekregen van de stichting Promotie Ondernemers oost-Groningen die op 17, 18 en 19 april de Voorjaarsbeurs Oldambt organiseert.

- advertentie -

Voorafgaande aan de beurs worden alle collages door 2 grafische vormgevers, en tevens ondernemers uit de regio, beoordeelt. De student met de mooiste en beste collage mag de Voorjaarsbeurs openen, samen met de MBO Campus Topper van dit schooljaar. Op deze manier wil de stichting Promotie Ondernemers oost-Groningen de ondernemers van de toekomst, de huidige studenten, laten nadenken over de mogelijkheden die er in de toekomst wellicht zijn. “We zijn heel erg benieuwd wat de studenten zullen maken en welke punten van het ondernemen ze met visie op de toekomst in hun collage zullen gaan verwerken” zo zegt Martin Kok van stichting Promotie Ondernemers oost-Groningen. “Wie weet terug naar oude waarden of wie weet een science fiction”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button