AlgemeenIncidenten

Wasmachine zorgt voor woningbrand in Winschoten

Winschoten – Zaterdag avond werd de brandweer van Winschoten opgepiept voor een woningbrand aan de Eikenlaan in Winschoten. Eenmaal te plaatse bleek er rook uit het dak te komen en had men het vermoeden dat er nog een persoon in de woning aanwezig zou zijn. Gelukkig bleek dit niet het geval en kon de brand snel worden geblust.

- advertentie - 

Er is waarschijnlijk kortsluiting ontstaan in een wasmachine en heeft uiteindelijk brand gevat. De woning heeft veel roet en rookschade opgelopen. Stichting Salvage is gealarmeerd om de bewoner te ondersteunen. De hoogwerker van brandweer was opgepiept dit omdat de hoogwerker van Winschoten voor onderhoud in Duitsland is.

 Foto’s: Gerrie de Groot/Oldambtnu.nl

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button