AlgemeenIncidenten

Politie zoekt slachtoffer van een steekpartij in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een vermoedelijke steekpartij bij het NS-station in Winschoten zaterdagavond laat. Bij het station werd waarschijnlijk tussen elf uur en half twaalf een tot nu toe onbekende man neergestoken. Hoewel een verdachte door de politie is aangehouden, ontbreekt ieder spoor van het slachtoffer.

- advertentie -

De politie kreeg om half twaalf een telefoontje dat bij het NS-station een man was gestoken. Bij het gebouw stond een vrouw die een en ander had gezien. Kort erna werd in het centrum van Winschoten een 43-jarige man aangehouden met een bebloed mes op zak. De man ontkende dat hij iemand had gestoken. Volgens hem was hij wel in een steegje bij de Markstraat door enkele mannen geslagen. De uit Winschoten afkomstige man werd voor onderzoek ingesloten.

Een zoektocht door de politie naar het slachtoffer van de steekpartij had vooralsnog geen resultaat. Het is dus onbekend hoe het met die persoon gaat.

De politie vraagt getuigen van datgene wat zich vermoedelijk bij het station heeft afgespeeld en mensen die op een andere wijze over informatie beschikken zich te melden. Er kan contact worden opgenomen via het telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button