AlgemeenCultuur

Nieuwe zangeres voor Winschoter coverband O.D.

- advertentie -

Winschoten – Omdat Yteke Hoekstra had aangekondigd te zullen stoppen is de band naarstig op zoek gegaan naar een nieuwe stem naast Anita Meis. Deze is gevonden in Willemijn van Selling (o.a. bekend van Wag the Dog) die vanaf 27 april het stokje overneemt van Yteke.

- advertentie -

De voor de helft uit Winschoter muzikanten bestaande band zal die avond een optreden geven op het Poeleplein in de stad Groningen. Yteke heeft in stijl afscheid van het publiek en haar fans kunnen nemen bij het optreden dat de band gaf in Grand Café Carambole afgelopen zaterdag. Met een mooi feest is zij uitgezwaaid en heeft men haar bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren.

O.D. zal in de nieuwe bezetting zeker nog vaker te horen en zien zijn bij  Grand Café Carambole.

O.D. bestaat vanaf nu uit :
Bert “Foef” Meis – gitaar
Marcel Smit – drums
Erik Drent – bas
Tim Hidskes – toetsen
Anita Meis – zang
Willemijn van Selling – zang

Voor meer info:

www.od-music.com
https://www.facebook.com/ODcoverband

Foto’s: Jos Hensens/O.D.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button