Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Marieke Weesepool nieuwe uroloog OZG

- advertentie -

Winschoten, Delfzijl – Per 1 april jl. is de medische staf van de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) uitgebreid met de komst van uroloog mevrouw M.E. (Marieke) Weesepoel. Mevrouw Weesepoel is op maandag, om de week op dinsdag en op vrijdag werkzaam op locatie Delfzicht en op donderdag op locatie Lucas.

- advertentie -

De 35-jarige Marieke Weesepoel is geboren in Groningen, waar zij geneeskunde studeerde aan de Rijksuniversiteit.  Als AIOS (arts in opleiding tot specialist) in het UMCG en het Martini Ziekenhuis, rondde zij in Groningen haar specialistenopleiding Urologie af.

Mevrouw Weesepoel werkte als ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) op de afdeling Intensive Care in de Isala klinieken in Zwolle, op de afdeling Urologie in het Deventer Ziekenhuis en in het Erasmus MC in Rotterdam. Tevens was zij een aantal maanden werkzaam in het KCMC in Moshi (Tanzania) om een indruk te krijgen van de urologie in de derde wereld.

In totaal zijn vier urologen werkzaam in de OZG; mevrouw B. Landman, mevrouw M.E. Weesepoel, de heer H.W.E.M. Kupfer en de heer J. Veldt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button