AlgemeenGemeente

Gemeentegids Oldambt 2015 is klaar, voor 6 mei in huis

- advertentie -
Oldambt – De nieuwe gemeentegids Oldambt 2015 is klaar en valt volgende week in de bus. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Oldambt allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie.

De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn overzichtelijke plattegronden en een risico- en rampenwijzer in de gids opgenomen.

- advertentie -

De gemeentegids Oldambt2015 is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en wordt huis-aan-huis bezorgd door PostNL. De gids is tevens gratis af te halen op het gemeentehuis. Heeft u na 6 mei nog geen gids ontvangen? Mail de gemeente Oldambt onder vermelding van de gemeentegids Oldambt en uw adres op info@aksemedia.nl of bel Aksemedia tel. 0223 – 668877.

De gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App/GooglePlayStore te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button