Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Vrouw ziekenhuis in geslagen na mishandeling op Zuiderveen

- advertentie -

Winschoten – Een 46-jarige inwoonster van Finsterwolde belandde woensdag in het ziekenhuis nadat ze op het Zuiderveen in Winschoten was geschopt en geslagen. Een even oude inwoner van Winschoten werd hiervoor door de politie aangehouden.

- advertentie -

De Winschoter had met zijn kinderen in het veld een paard wat gras gevoerd. Hij was door de eigenaresse erop aangesproken dat dit verboden was. Tussen de twee ontstond vervolgens een ruzie waarbij de vrouw diverse klappen moest incasseren. De mishandeling ging ook nog door toen ze al op de grond lag. Een omstander probeerde de man bij de vrouw weg te krijgen door hem met een paardenhalster te slaan. De verdachte liep na enige tijd weg.

Hij werd door de politie in zijn woning aangehouden. Het slachtoffer kreeg eerste hulp van ambulancepersoneel waarna ze naar het ziekenhuis werd vervoerd waar ze werd opgenomen. De politie doet verder onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button