Algemeen

‘Kettingzaag-kunstenaar’ Bert Dolfing aan het werk in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 9 mei zal iedereen even raar op kijken wanneer midden in de binnenstad het geluid van een kettingzaag te horen is. Kunstenaar Bert Dolfing heeft zijn hart verpand aan het beeldhouwen in hout. Hij maakt beelden met een motorzaag. De beelden worden handmatig afgewerkt, soms grof, soms heel fijn. Vanaf 10.00 uur kunt u Bert Dolfing aan het werk zien op het plein voor de St. Vituskerk in de Langestraat in Winschoten.

- advertentie -

Zondag 10 mei is het moederdag. De nieuwe activiteitencommissie van de binnenstad is druk bezig leuke activiteiten te bedenken op of voor bijzondere (feest)dagen, zoals bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag, Duitse dag, etc. Afgelopen koningsdag hebben zij met veel succes een nieuwe opzet voor de vrijmarkt bedacht; 1 mei (Duitse dag) zijn er kaasmeisjes geweest voor het uitdelen van een blokje kaas en live-muziek. Zaterdag 9 mei is het de beurt aan ‘kettingzaag-kunstenaar’ Bert Dolfing.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button