Kort nieuwsSport

Groningse titels sneldammen in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 9 mei wordt in het gebouw van speeltuinvereniging Bovenburen in Winschoten gespeeld om de Groningse titels sneldammen  voor junioren en senioren. De Provinciaal Groninger Dambond (PGD) heeft alle bij de KNBD aangesloten clubs uitgenodigd hieraan deel te nemen.

- advertentie -

Junioren zijn geboren in de jaren 1996, 1997 en 1998. Bij de senioren kan dit in drie categorieën, namelijk boven de 1100 ratingpunten, 900-1100 punten en tot 900 ratingpunten. De wedstrijden worden afgewerkt onder een speeltempo van “Fischer 5+5”. Alle kampioenen plaatsen zich voor de NK finales op zaterdag 13 juni in het Nationaal Denksport centrum in Utrecht.

Informatie en aanmelden bij www.damclub-winschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button