AlgemeenIncidenten

16-Jarige pubers uit Pekela schoppen 20-jarige man uit Scheemda bewusteloos

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft zaterdagnacht in de Johan Modastraat en op het Marktplein twee 16-jarige jongens uit Oude Pekela aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het duo wordt ervan verdacht dat zij in de Torenstraat een 20-jarige man uit Scheemda hebben mishandeld.

- advertentie -

Toen het slachtoffer naar de grond was gewerkt, trapte één van de jongens de man tegen zijn hoofd. De verdachten konden vlak na het geweldsincident op aanwijzing van getuigen worden ingerekend. De politie heeft van het slachtoffer een aangifte en van enkele getuigen verklaringen opgenomen. Het slachtoffer verloor na de trap een tijdje zijn bewustzijn. De minderjarigen worden vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button