AlgemeenIncidenten

Man uit Zuidhorn bezorgt Winschoter hersenschudding en kaakletsel

- advertentie -

Groningen – De politie heeft zondagmiddag een 38-jarige man uit Zuidhorn aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Getuigen hadden gezien dat er in de Steentilstraat in Groningen een man op straat lag die verwondingen had in het gezicht.

- advertentie -

Uit onderzoek is gebleken dat in een horecagelegenheid in de Steentilstraat een woordenwisseling was ontstaan tussen het slachtoffer en de verdachte. Wat er daarna is gebeurd, is nog onduidelijk. Wel is duidelijk geworden dat het 43-jarige slachtoffer uit Winschoten kaakletsel en een hersenschudding heeft opgelopen. De man uit Zuidhorn wordt vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button