Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Stichting Sodom Metal viert haar 10 jarig bestaan bij Boelie’s Pub

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 6 juni viert de stichting Sodom Metal haar 10 jarig bestaan. Dit jaar zal Sodom Open Air anders zijn dan wat iedereen van ons gewend is, maar uiteraard zullen we weer voor de unieke sfeer gaan! Dit keer op de Venne bij Boelie’s Pub, deels indoor en deels outdoor.

- advertentie -

Binnen bij Boelie’s Pub zal vanaf 13.00 uur de eerste band optreden en dit gaat door tot 01.00 uur. Ook dit jaar hebben we weer rekening gehouden met veel diversiteit in onze line-up. U zult weer vele oude bekende gezichten tegenkomen, zowel in de bands die optreden als bij de activiteiten die plaatsvinden; te denken aan de SMOA inn en cocktailbar.

De organisatie kijkt met veel plezier terug op 10 jaar Sodom Metal. We hebben veel dingen kunnen organiseren en onze bezoekers hebben ons altijd gesteund door te blijven komen. We hebben veel unieke bands kunnen laten optreden in Winschoten, waar we trots op zijn! Onze vrijwilligers en de medewerking van de gemeente hebben mede mogelijk gemaakt, dat we in deze periode maar liefst 8 keer een Open Air hebben kunnen realiseren. Waar we met veel plezier op terug kijken! Wie weet wat we nog allemaal gaan ondernemen in de toekomst ?

De buitenactiviteiten zijn gratis toegankelijk. Voor het concert binnen dient men €10 entree te betalen. Reserveren is gewenst

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button