Algemeen

Informatieavond over toekomst van de zorg en bouw nieuw ziekenhuis voor OZG

- advertentie -

Scheemda/ Vlagtwedde –  De Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) en Zorgbelang Groningen organiseren op donderdag 4 juni een informatieavond over de toekomst van de zorg en de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda. De avond vindt plaats in Zaal 12, Wilhelminastraat 37 in Vlagtwedde en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur/einde circa 21.00 uur).

- advertentie -

Nieuwbouw in Scheemda
De OZG is bezig met plannen om een nieuw ziekenhuis te bouwen in Scheemda. De huidige locaties in Winschoten en Delfzijl zullen dan gesloten worden. Het is een noodzakelijke stap om de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in de regio ook voor de toekomst op hoog niveau te houden. Met dit nieuwe ziekenhuis ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden voor inwoners uit de regio. Bovendien zal de OZG de samenwerking met het UMCG structureel en sterk uitbreiden. Maar er zijn ook uitdagingen die opgelost moeten worden.

Hoe gaat het ziekenhuis eruit zien? Hoe ontwikkelt de zorg zich de komende jaren? Hoe willen we ervoor zorgen dat patiënten zoveel mogelijk zorg dichtbij huis kunnen krijgen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens een informatieavond die de Ommelander Ziekenhuis Groep, samen met Zorgbelang, organiseert. Tijdens deze avond vertellen wij graag meer, maar willen wij ook van inwoners horen hoe ze aankijken tegen de nieuwe ontwikkelingen. Er is bovendien alle ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via Zorgbelang, email: werkplaats@zorgbelang-groningen.nl. of via telefoonnummer 050-5713999 (ma t/m do 10.00 – 16.00 uur).

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.gameemetozg.nl .

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button