Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
GemeenteKort nieuws

Groenonderhoud in Oldambt straks in één hand

- advertentie -

De gemeente Oldambt en Synergon zijn een pilot gestart om de groenvoorziening in Oldambt in één hand onder te brengen. Het onderhoud aan het gemeentelijk groen gebeurt nu door Synergon én door de buitendienst van de gemeente. Tussen beide organisaties zijn afspraken gemaakt over deze onderlinge taakverdeling. De bedoeling is dat door de samenwerking het groenonderhoud efficiënter wordt.

- advertentie -

Samen in wijkteams aan de slag
De komende maanden werken de medewerkers van Synergon en de gemeentelijke buitendienst alvast intensiever samen. De medewerkers van Synergon nemen plaats in de wijkteams van de gemeente. In deze breed opgezette wijkteams worden, onder toezicht van medewerkers van de gemeente, knelpunten en kansen zichtbaar. Zo wordt ook snel ontdekt welke vaardigheden medewerkers hebben die bruikbaar zijn voor andere klussen. Op deze manier kunnen we medewerkers efficiënter inzetten en het werk beter verdelen.

De uitkomsten van de pilot moeten inzichtelijk maken of de verwachtingen over een efficiëntere samenwerking ook uitkomen. Als dat het geval is, wordt de groenvoorziening vanaf 1 januari 2016 alleen nog door de buitendienst van de gemeente, waarin dan medewerkers van Synergon zijn gedetacheerd, uitgevoerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button